ГоловнаПолітика

Особи донецьких сепаратистів встановлено

Прокурор області запевняє, що ситуацію в регіоні нормалізують

Особи донецьких сепаратистів встановлено
Фото: EPA/UPG

Прокурор Донецької області Микола Франтовський заявив, що правоохоронні органи встановили осіб, які брали участь у масових заворушеннях у Донецьку.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

Франтовський нагадав, що групи агресивно налаштованих сепаратистів захопили адміністративні будівлі Донецької облдержадміністрації й Управління Служби безпеки України.

"Це - кримінальні злочини. Хто б не вчиняв і не координував ці дії - порушники відповідатимуть згідно з чинним законодавством. Нині правоохоронні органи встановили осіб, які брали участь у масових заворушеннях", - повідомив він.

За його словами, зараз уживають усіх необхідних заходів, щоб затримати порушників, а діям усіх без винятку учасників подій дадуть принципову правову оцінку.

"Підкреслюю, правоохоронні органи вживають достатньо заходів для нормалізації ситуації в регіоні", - зазначив Франтовський.

Нагадаємо, сепаратисти, які захопили вчора адміністративну будівлю, в якій розташовані Донецька обласна рада і Донецька обласна державна адміністрація, проголосили себе владою області й оголосили про призначення на 11 травня 2014 року референдуму про її незалежність. Вони також попросили президента РФ Володимира Путіна ввести війська.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram