ГоловнаПолітика

ГПУ категорично не згодна зі звільненням підозрюваного в розстрілі поста ДАІ

Відомство апелює до негативного суспільного резонансу

ГПУ категорично не згодна зі звільненням підозрюваного в розстрілі поста ДАІ
Лидер "Белого Молота" Владислав Горанин
Фото: http://vesti.ua/

Генеральна прокуратура України категорично не згодна з рішенням Апеляційного суду Києва випустити з-під варти підозрюваного в убивстві співробітників ДАІ.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

"Генпрокуратура України висловила категоричну незгоду з рішенням Апеляційного суду м. Києва щодо скасування запобіжного заходу "утримання під вартою" для громадянина Г-н, підозрюваного в участі в резонансному умисному вбивстві в Києві. Незважаючи на його очевидну причетність і ймовірну організацію зухвалого злочину, втім, цей передбачуваний спільник був звільнений з-під варти в залі суду 4 квітня цього року, що спричинило широкий негативний суспільний резонанс", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 2 березня біля КП "Бровари" було скоєно вбивство трьох інспекторів ДАІ. Злочинці впритул розстріляли з вогнепальної зброї інспекторів.

21 березня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков повідомив про затримання організатора й одного з учасників нападу на пост ДАІ. Ним виявився лідер громадської організації "Білий молот" Владислав Горанін. Дніпровський суд Києва обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, проте Апеляційний скасував його.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram