ГоловнаПолітика

Севастопольських депутатів відправлять стажуватися до Держдуми

Держдума допоможе депутатам з розробкою федеральних законів

Севастопольських депутатів відправлять стажуватися до Держдуми
Фото: obozrevatel.com

Спікер Державної думи РФ Сергій Наришкін підписав угоду про взаємодію апарату Держдуми з виконавчим апаратом Севастополя.

Підписання відбулося в Севастополі. На ньому були присутні члени президії та депутати Держдуми, які прибули в суботу до Криму у складі парламентської делегації, повідомляє Інтерфакс.

В угоді йдеться про те, що Держдума забезпечить стажування держслужбовцям виконавчого апарату і депутатам Севастополя в російському парламенті. Крім того, севастопольські політики зможуть взяти участь у проведених Держдумою парламентських слуханнях, "круглих столах", навчальних семінарах та інших заходах.

Державна Дума також надасть сприяння та методичну допомогу у вивченні практики розробки та прийнятті федеральних законів.

Нагадаємо, Крим з ініціативи жителів регіону, озвученої на референдумі 16 березня увійшов до складу Росії. 18 березня президент РФ Володимир Путін з одного боку, і голова Верховної ради Криму Володимир Константинов, невизнаний прем'єр-міністр Криму Сергій Аксьонов і "народний мер" Севастополя Олексій Чалий підписали договір про приєднання Криму до Росії.

Після цього Росія припинила дію низки угод з Україною щодо Чорноморського флоту, який базується в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram