ГоловнаПолітика

Тігіпко: в Партії регіонів почалися репресії

Політик звинуватив Колеснікова у репресіях проти його прихильників у ПР

Тігіпко: в Партії регіонів почалися репресії
Фото: Макс Левин

Народний депутат від Партії регіонів, кандидат у президенти України Сергій Тігіпко заявив, що в партії почалися репресії.

Про це політик повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, замість модернізації партії остаточно взято курс на закручування гайок і боротьбу з інакомисленням.

"По суті, в партії почалися репресії. Найближчими днями мене, як кандидата в президенти, збиралися підтримати 15 обласних організацій Партії регіонів. У сформованій ситуації я змушений звернутися до своїх товаришів по партії з проханням не робити цього публічно. Інакше в керівництві партії на всіх рівнях не залишиться більше порядних людей, які по справжньому вболівають за партію та країну", - написав він.

Політик заявив, що одноосібним рішенням народного депутата Бориса Колесникова було заборонено проведення партійних конференцій у деяких областях.

"Відсторонили від посади і виключили з партії голів Одеської, Кіровоградської, Чернівецької, Житомирської, Вінницької, Київської обласних парторганізацій, Київської міської організації Партії регіонів та інших. Така ціна відмови від підтримки кандидата Добкіна", - прокоментував рішення Колесникова Тігіпко.

Нагадаємо, Президія політради Партії регіонів рекомендувала виключити Сергія Тігіпка з ПР.

Як відомо, Тігіпко балотується на президентських виборах як самовисуванець. При цьому, він брав участь у праймерізі на з'їзді ПР 29 березня за право балотуватися від цієї політсили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram