ГоловнаПолітика

Пайєтт: політичне життя Януковича закінчилося

Посла США турбують злочини, в яких винен екс-президент України

Пайєтт: політичне життя Януковича закінчилося
Фото: www.day.kiev.ua

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт вважає, що у екс-президента Віктора Януковича немає політичного майбутнього в Україні.

"Мені зараз дуже важко уявити яке-небудь політичне майбутнє для президента Януковича, він самоусунувся, відмовився від своїх обов'язків, коли покинув країну 21-го лютого. Його власна партія назвала зрадником, його виключили на з'їзді Партії регіонів у суботу", - сказав він в інтерв'ю російському телеканалу "Дождь" в четвер, повідомляє "Сегодня".

Пайєтт також зазначив, що під час правління Януковича в країні у великих масштабах процвітала корупція.

"Нас ще турбують злочини, в яких він винен, включаючи повідомлення про те, що він особисто наказував стріляти в людей на вулиці Інститутській у Києві 20-го лютого", - сказав посол.

Посол переконаний, що політичне життя Януковича в Україні закінчилася.

"Я вважаю, що з політичної точки зору його життя в Україні закінчилася", - зазначив Пайєтт.

Нагадаємо, учора російський телеканал "Дождь" транслював інтерв'ю журналістів НТВ і Assosiated Press з Януковичем. Під час цього інтерв'ю екс-президент заявив, що призначення виборів президента в Україні призведе до подальшої дестабілізації ситуації в країні, що може привести до розколу. Окрім того, він підтвердив, що попросив президента РФ Володимира Путіна ввести війська в Україну.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram