ГоловнаПолітика

"Правий сектор" очікує від РФ заяв про українців з ядерними боєголовками

Партія виступає проти екстремізму і тероризму

"Правий сектор" очікує від РФ заяв про українців з ядерними боєголовками
Артем Скоропадский
Фото: Макс Левин

У партії "Правий сектор" вважають "повною нісенітницею" інформацію про затримання на території Росії українських терористів.

"Це повна нісенітниця і черговий виток брехні кремлівської пропаганди проти "Правого сектору" і проти незалежної України. Ми не здивуємося, якщо наступного разу російські спецслужби повідомлять, що там були члени "Правого сектору" з ядерними боєголовками, які прилетіли на територію Росії на 15 вертольотах ", - заявив у четвер агентству "Інтерфакс-Україна" прес-секретар "Правого сектору" Артем Скоропадський.

Скоропадський додав, що якщо представники "Правого сектору" і перебувають на території Російської Федерації, то жодних терактів не готують.

"Ми - противники екстремізму, тероризму і жертв серед мирного населення", - наголосив голова прес-служби "Правого сектору".

Нагадаємо, в четвер голова СБУ Валентин Наливайченко повідомив про причетність ФСБ до спецоперації зачистки Майдану.

Згодом російська телекомпанія НТВ із посиланням на дані спецслужб повідомила, що 25 громадян України, серед яких троє активістів "Правого сектору", затримано за підозрою в підготовці диверсій на території Росії. Телекомпанія продемонструвала відеокадри затриманих громадян України. Усі затримані нібито "підтвердили отримання інструкцій від представників Служби безпеки України".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram