ГоловнаПолітика

Коновалюк упевнений, що ПР навмисно розповсюдила повідомлення про його виключення з партії

Таким чином його хочуть дискредитувати як кандидата в президенти.

Коновалюк упевнений, що ПР навмисно розповсюдила повідомлення про його виключення з партії

Ек-депутат Валерій Коновалюк обурений повідомленням зі з'їзду Партії регіонів про його виключення з партії.

При цьому він нагадав, що ще в 2012 році подав у відставку з посади радника президента України і вийшов з лав цієї політичної сили.

"Вже два роки мене нічого не пов'язує з Партією регіонів. Весь цей час я жорстко критикував дії Януковича і закликав Партію регіонів до очищення від людей, які загрузли в корупції і зрадили виборців. Партія регіонів перетворилась на клуб людей, які думають тільки про особисте збагачення, а не про інтереси простих партійців", - зазначив політик.

При цьому повідомлення про виключення з партії зроблені зі спробою дискредитувати його кандидатуру на президентських виборах.

"Це примітивна провокація проти мене особисто, спеціально запущена після мого рішення балотуватися в президенти України. Це агонія колишньої партії влади, яка налякана підтримкою моєї кандидатури жителями Південного Сходу країни", - заявив Коновалюк.

Політик також нагадав, що ще в серпні 2012 року йому погрожували виключенням з Партії регіонів за те, що вимагав розслідувати зловживання і корупцію при підготовці до Євро-2012.

Нагадаємо, сьогодні під час з'їзду Партії регіонів з'явилося повідомлення про виключення Валерія Коновалюка з ПР в числі інших членів партії - Миколи Азарова, Сергія Арбузова, Миколи Клименка, Едуарда Ставицького та інших.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram