ГоловнаПолітика

Єфремов - про ПР: партія лідерського типу повинна піти в минуле

Один з лідерів "регіоналів" закликав вибачитися перед виборцями за Майдан

Єфремов - про ПР: партія лідерського типу повинна піти в минуле
Фото: Макс Левин

Глава фракції ПР у Раді Олександр Єфремов заявив, що Партія регіонів повинна перетворитися з партії лідерського типу в політсилу з колективним органом управління.

Про це він заявив сьогодні, виступаючи на закритій частині з'їзду ПР, передає власний кореспондент LB.ua.

"Перше питання - чи винні ми в тому що відбувається і відбувалося? Якщо ми чесні перед собою, потрібно сказати так, винні. Перед мільйонами наших виборців і сотнею тисяч однопартійців. Ми повинні вибачитися за все, що відбувалося", - підкреслив Єфремов, кажучи про криваві події Майдану.

Глава фракції ПР запевняє, що їх партія не була зацікавлена в розгоні активістів:

"Коли в ніч з 29 на 30 листопада сталася провокація, я до сих пір намагаюся отримати відповідь, хто цю провокацію здійснив. Нам не була потрібна ця провокація"

Слідом за Михайлом Добкіним, Єфремов також наголошував на необхідності прийняття російської мови як в другої державної. "Якщо ми хочемо єдності в нашій державі, це питання потрібно вирішити негайно", - заявив очільник.

На завершення він підкреслив: "Партія лідерського типу, яка була у нас, коли одна людина вирішував все, а решта це сприймали як належне, повинна піти в минуле". Нагадаємо, сьогодні на з'їзді Добкін закликав до єдності України.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram