ГоловнаПолітика

Порошенко заявив, що йде в президенти

Прийшов час жити по-новому, сказав нардеп

Порошенко заявив, що йде в президенти
Фото: Макс Левин

Народний депутат (позафракційний) Петро Порошенко має намір балотуватися в президенти на виборах 25 травня.

Про це він сказав у п'ятницю під час концерту у Вінниці, повідомляє Gazeta.ua.

"Прийшов час жити по-новому. У першу чергу повинні побудувати таку країну, де будуть гідні Збройні сили, які захищатимуть суверенітет нашої держави. Повинні побудувати нові правоохоронні органи, які захищатимуть права і безпеку кожної людини", - сказав Порошенко.

Також, за словами нардепа, в Україні потрібно створити такий інвестиційний клімат, щоб прийшли люди, які "вміють створювати нові робочі місця і платити податки".

"Шанс молоді, яка пишатиметься тим, що живе в Україні. Жити по-новому - це бути багатим, працьовитим і вільним в незалежній державі", - додав він.

"Тому я прийняв рішення балотуватися на пост президента", - сказав Порошенко.

Депутат попросив у вінничан підтримки, на що люди почали скандувати "Порошенко!".

Раніше ЦВК зареєструвала кандидатами в президенти колишнього першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна і колишнього віце-прем'єр-міністра Юрія Бойка, депутата від фракції Партії регіонів Сергія Тігіпка, колишнього голову Харківської обласної державної адміністрації Михайла Добкіна і бізнесмена Вадима Рабиновича.

Окрім того, документи до ЦВК подали екс-нардеп Валерій Коновалюк, нардеп від ПР Олег Царьов, лідер Радикальної партії, позафракційний нардеп Олег Ляшко, директор ТОВ "Інтерагроекспорт" Володимир Саранов, екс-глава Служби зовнішньої розвідки України Микола Маломуж.

Крайній термін висунення кандидатів на позачергових виборах глави України - 30 березня. Для реєстрації кандидатам у президенти необхідно внести заставу в сумі 2,5 мільйона гривень. Останній термін подачі документів на реєстрацію в ЦВК - 4 квітня.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram