ГоловнаПолітика

РФ віддасть Україні військову техніку з частин, які не присягнули Москві

Путін віддав відповідний указ

РФ віддасть Україні військову техніку з частин, які не присягнули Москві
Фото: www.rg.ru

Президент РФ Володимир Путін віддав наказ міністрові оборони Сергію Шойгу розпочати передавати Україні озброєння та військову техніку раніше дислокованих у Криму військових підрозділів, які не перейшли на бік російської армії.

На зустрічі з вищими офіцерами з нагоди їхнього призначення на нові посади і присвоєння чергових військових звань із доповіддю до глави держави звернувся керівник Міноборони. Він повідомив, що "організоване виведення підрозділів української армії, які виявили бажання продовжувати службу в Збройних силах України, завершено", повідомляє РИА Новости.

"Завершена зміна державної символіки на всіх кораблях і у всіх підрозділах, які перейшли на бік російської армії. Актів осквернення, зневажливого ставлення до державної символіки України не допущено", - зазначив Шойгу.

Нагадаємо, раніше екс-в.о. міністра оборони Ігор Тенюх оцінив вартість військового майна в Криму в 11 млрд 439 тис. гривень. Міністерство оборони України заявило, що виставить Росії рахунок за захоплене російськими військовими в Криму військове майно.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram