ГоловнаПолітика

У всіх військових підрозділах Криму підняли російські прапори

Військових України вивезуть із Криму потягами

У всіх військових підрозділах Криму підняли російські прапори

У середу, 26 березня, прапори Росії підняли в усіх 193 військових підрозділах, розташованих на території Республіки Крим.

Про це заявив начальник Генштабу ЗС РФ генерал армії Валерій Герасимов.

"Станом на 26 березня прапори Російської Федерації підняті в усіх 193 дислокованих на території Республіки Крим військових підрозділах та установах Збройних сил України. У військових містечках в урочистій обстановці пройшли шикування особового складу з церемонією підняття державного прапора Російської Федерації і виконання гімну Росії", - сказав Герасимов, повідомляє РИА Новости.

За його словами, усі військовослужбовці, які побажали продовжити службу в українських Збройних силах, здали зброю під охорону, перебувають поза розташуванням військових частин і готуються до організованого виїзду з особистими речами в Україну.

Їх вивозитимуть разом із родинами залізничним транспортом із Севастополя, де відкрито Тимчасовий пункт реєстрації.

"Після перетину кордону всі військовослужбовці Збройних сил України, які прибувають із Криму, направлятимуться на збірний пункт, розгорнутий на базі української військової частини на станції Новоолексіївка. Там вони будуть отримувати вказівки щодо нового місця служби", - сказав Валерій Герасимов.

Нагадаємо, 24 березня РНБО доручила Міністерству оборони передислокувати військові частини, що базуються в Криму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram