ГоловнаПолітика

Пашинський: нова влада поверне законним власникам те, що відібрали у них рейдери

Труднощі зумовлені тим, що рейдери завжди прикривалися рішенням судів

Пашинський: нова влада поверне законним власникам те, що відібрали у них рейдери
Фото: newzz.in.ua

Нова влада обіцяє повернути законним власникам те, що відібрали в них рейдери.

Про це заявив Сергій Пашинський в інтерв'ю LB.ua. Зокрема т.в.о. голови Адміністрації президента поінформував про те, що вже готовий проект указу в.о. президента про боротьбу з рейдерством.

"Утворюють міжвідомчу комісію для запобігання фактам рейдерства та розслідування тих, що вже були. Мені доручено її очолити. Іронія долі в тому, що люди, які звинувачували мене нібито в рейдерському захопленні "Житомирських ласощів", тепер звернулися до мене - як до голови комісії - з проханням сприяти відновленню їх у майнових правах. І ось фабрика, ще - один великий торговий центр, що належав раніше естонцям, який у них незаконно "віджали" кілька років тому - перші об'єкти, над поверненням яких власникам ми будемо працювати", - розповів Пашинський.

За його словами, труднощі пов'язані з тим, що рейдери завжди прикривалися рішенням судів, "але немає такого клубка, який не можна було б розплутати".

Наголошую: не йдеться про реприватизацію, як було, скажімо, із "Криворіжсталлю", а про повернення по-бандитському відібраного.

Подробиці читайте тут.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram