ГоловнаПолітика

З'їзд ПР знову перенесено

Регіонали переходять до колективної форми управління

З'їзд ПР знову перенесено
Фото: Макс Левин

З'їзд Партії регіонів, запланований раніше на 22 березня, знову перенесено. Цього разу регіонали планують зібратися 29 березня в Києві (раніше мали намір зробити це в Донецьку).

Про це LB.ua стало відомо з власних джерел.

Варто зазначити, що це вже четверта дата перенесення партійного з'їзду, на якому регіонали мають офіційно висунути кандидата в президенти.

Як стало відомо, на з'їзді регіонали планують обрати колективний орган управління ПР. Це буде щось на кшталт "політбюро", до складу якого, як очікують, увійдуть Олександр Єфремов, Михайло Добкін, Тетяна Бахтєєва, Борис Колесніков, Дмитро Шенцев, Олександр Вілкул, Сергій Тігіпко і Нестор Шуфрич.

Остаточний перелік зараз іще уточнюють, але це буде не більш ніж 10 осіб. Можливо, до них також додадуться Євген Геллер, Вадим Новинський (який, проте, зараз членом ПР не є) і голова виконкому ПР Володимир Рибак.

Раніше політрада Партії регіонів доручила першому заступникові голови ПР Володимирові Рибаку виконувати обов'язки голови партії.

Кого ПР має намір висувати в президенти - Сергія Тігіпка (як прогнозували раніше), Михайла Добкіна, Олександра Вілкула чи когось іншого, остаточно ще не вирішено.

Нагадаємо, раніше з'їзд планували на 1 березня. Опісля називали дату 15 березня, за день до референдуму в Криму, на який винесли питання про приєднання до Росії та відновлення Конституції автономії 1992 року.

Згодом стало відомо, що нова дата проведення з'їзду - 22 березня - після референдуму в Криму.

Тепер регіонали знову змістили дату форуму.

При цьому обласна партійна конференція ПР у Донецьку запланована на 18:00 цієї п'ятниці в Донецьку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram