ГоловнаПолітика

Добкін погрожує написати відкритий лист керівництву ПР

Лідер харківського осередку обурений, що керівництво "самоусунулося"

Добкін погрожує написати відкритий лист керівництву ПР
Фото: president.gov.ua

Екс-голова Харківської ОДА, голова Харківського облосередку Партії регіонів Михайло Добкін заявив, що ПР досі не визначилася з низкою важливих питань в Україні.

Про це він заявив в ексклюзивному коментарі LB.ua, відповідаючи на питання про те, чи визнала ПР, що голова ВР Криму Володимир Константинов проголосив себе головою кримської організації ПР.

"У нас партія досі не визначилася з багатьох ключових питань, які відбуваються в нашій країні, не тільки в Криму. Багато в чому керівництво самоусунулося. І я, керівник другої за чисельністю облорганізації ПР, усі ці питання хочу порушити на найближчому з'їзді, якщо мене відпустить на нього слідчий", - зазначив Добкін.

За словами екс-губернатора, він не може отримати від вищого керівництва партії відповіді на такі питання: "Чому відбувається те, що відбувається? Чому партія сховалася? Чому вона не захищає своїх виборців і товаришів по партії? Чому партія голосує з багатьох питань разом із тими, хто ідеологічно завжди був нашим найголовнішим опонентом? У мене є питання щодо Криму й інші, на які я хочу отримати відповіді".

За словами Добкіна, ніхто з керівництва партії "на нього не виходить, не цікавиться ні його думкою, ні його справами": "Окрім одного дзвінка з приводу кількості делегатів на з'їзді партії".

Лідер харківської ПР не знає, відбудеться з'їзд партії 22 березня чи його знову перенесуть.

"Я не знаю, у мене немає розуміння, будуть його переносити чи ні, але якщо 22 березня не відбудеться з'їзд, то я залишаю за собою єдине право за тих умов, у яких я перебуваю, звернутися до керівництва партії з відкритим листом, у якому викласти низку своїх питань, і зажадати відповіді. Я не пам'ятаю такої Партії регіонів ніколи, ми були при владі, в опозиції. Я майже 10 років у цій партії, пройшов з нею дуже багато, і для мене позиція "під лавкою" - не моя", - наголосив він.

"Я ніколи собі не уявляв, що з такою кількістю прихильників по Україні немає жодної реакції на керівників регіональних партійних організацій. Я не кажу про себе, я беру Волинь, Рівненщину, Тернопільську, Житомирську, Вінницьку. Може, я когось сюди записав завчасно. Але мені дзвонить безліч однопартійців - триває відкритий і прихований тиск, починаючи з депутатів районних рад і міських і закінчуючи керівниками територіальних громад", - акцентував Добкін.

Нагадаємо, з'їзд Партії регіонів мав відбутися 15 березня, проте згодом його перенесли на 22 березня, після кримського референдуму.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram