ГоловнаПолітика

У Криму зникли троє автомайданівців

Серед зниклих - старший син Анатолія Гриценка

У Криму зникли троє автомайданівців
Алексей Гриценко - справа
Фото: job-sbu.org

Троє активістів Автомайдану з Києва: Олексій Гриценко (старший син Анатолія Гриценка), Сергій Супрун і Наталія Лук'янченко - зникли в Криму вчора вночі.

Про це повідомив народний депутат Анатолій Гриценко на своїй сторінці у Facebook.

"Зв'язок з ними урвався о 23:00 учора. Встигли повідомити: у Сімферополі на вул. Авіаційній за їхньою машиною - Toyota Camry АА4464АХ - мчали три джипи, лунали постріли... Уранці четверга на виїзді з міста Севастополя за ними стежили з машини Xonda Accord СН2419АА", - написав Гриценко.

За його інформацією, система моніторингу через мобільний телефон вказує, що вони (принаймні їхні телефони) повинні бути на території нещодавно захопленого російськими солдатами військового комісаріату за адресою: Сімферополь, вул. Київська, 152.

"Утім охорона військкомату стверджує, що там нікого з автомайданівців немає. На моє прохання в місцевій міліції представник Меджлісу вночі зареєстрував відповідну заяву, результатів їхнього пошуку поки немає. Шукаємо й іншими доступними каналами", - додав Гриценко.

Нагадаємо, 9 березня на КПП під час в'їзду у Крим з боку Херсонської області  затримали дві групи журналістів і активістів: Катерину Бутко, Олександру Рязанцеву, Євгена Рахна, Олеся Кромпляса, Олену Максименко. 11 березня їх звільнили.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram