ГоловнаПолітика

Яценюк зустрівся з керівництвом Палати представників Конгресу США

Зустріч відбулася в рамках робочого візиту у США

Яценюк зустрівся з керівництвом Палати представників Конгресу США
Фото: www.kmu.gov.ua

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк провів зустріч зі спікером Палати представників Конгресу США Джоном Бейнером, лідером більшості в Палаті представників Еріком Кантором і лідером демократів у Палаті представників Ненсі Пелосі.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Кабміну.

Американські законодавці запевнили у своєму намірі консолідувати двопартійні зусилля з метою надання невідкладної, а також довгострокової допомоги Україні та її уряду для проведення негайних реформ.

Вони наголосили, що питання збереження територіальної цілісності і суверенітету України для членів Палати представників Конгресу США є принциповим.

Українська сторона висловила сподівання, що найближчим часом у Конгресі ухвалять законопроект, який дозволить Україні за новою системою розподілу квот отримати додатково 600 млн дол.

Сьогодні Яценюк також виступить на засіданні Ради Безпеки ООН у Нью-Йорку, під час якого обговорюватимуть ситуацію в Україні.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк перебуває з робочим візитом у Сполучених Штатах Америки. Візит триватиме до 14 березня. Напередодні відбулася зустріч Яценюка з президентом США Бараком Обамою.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram