ГоловнаПолітика

Результати референдуму в Криму планують оголосити 17 березня

Кримчанам на дві години скоротили час для голосування

Результати референдуму в Криму планують оголосити 17 березня
Агитациооній билдорд в Севастополе
Фото: EPA/UPG

Результати загальнокримського референдуму очікуються в понеділок, 17 березня.

Про це заявив голова комісії з підготовки та проведення референдуму Михайло Малишев.

"Як тільки ми отримаємо останній протокол територіальних комісій і підготуємо свій, ми оголосимо підсумки референдуму. Думаю, це буде в понеділок, 17 березня, і ми оголосимо результати", - сказав він журналістам, повідомляють 15 хвилин.

Також він уточнив, що голосування на референдумі проходитиме з 8 до 20 години (за місцевим часом), а не до 22, як було оголошено журналістам раніше.

Крім того, Малишев не бачить сенсу брати участь у спостереженні за референдумом представникам ОБСЄ, але перешкоджати їм не буде.

"Мені не дуже зрозуміло, як можуть брати участь як спостерігачі ті люди, які заздалегідь назвали наш референдум нелегітимним. Який сенс їм брати участь, якщо вже заздалегідь є упередженість", - сказав він.

Водночас Малишев підкреслив, що, якщо спостерігачі від ОБСЄ захочуть взяти участь у цій роботі, то ніхто їм не перешкоджатиме.

Нагадаємо, Верховна Рада автономії затвердила кошторис кримського референдуму, призначеного на 16 березня. Референдум "влетить" кримському бюджету в 16 мільйонів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram