ГоловнаПолітика

Наливайченко заявив про причетність "начальника СБУ" Криму до масових убивств

Очільник СБУ переконаний, що "військового злочинця" і "самозванця" заарештує військова прокуратура

Наливайченко заявив про причетність "начальника СБУ" Криму до масових убивств

Голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявив про причетність Петра Зими, якого незаконно призначили начальником ГУ СБУ в Криму, до масових убивств людей у Києві.

Про це йдеться у відеозверненні Наливайченка, поширеному прес-службою СБУ.

"Військовий злочинець, самозванець Зима буде заарештований військовою прокуратурою. Так само і його "господар", той, хто зруйнував корупцією Службу безпеки України та зараз ховається в Севастополі. Обидва вони причетні та проходять у справі про масові вбивства мирних молодих людей у Києві", - заявив голова СБУ.

Наливайченко також закликав працівників СБУ у Криму не піддаватися на провокації і тиск самопроголошених керівників АРК.

"Від імені колегії та від себе особисто закликаю вас не піддаватися на провокації і тиск самопроголошених керівників автономії", - заявив він, звертаючись до офіцерів СБУ.

Голова спецслужби гарантував захист і допомогу тим, хто, попри погрози та шантаж, залишається вірним присязі.

"Жоден рапорт на звільнення, який ви написали під прицілом автомата, не легітимний. Ми захистимо всіх, хто, попри погрози та шантаж, залишається вірним Україні", - зазначив Наливайченко.

Він також запевнив, що СБУ прийме членів сімей кримських працівників, для чого вже підготовлено місця в санаторіях в Одесі, Києві, Трускавці.

)

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram