ГоловнаПолітика

Фельдман засновує в Давосі міжнародну премію за розвиток толерантності

Першого її лауреата визначать 2015 року

Фельдман засновує в Давосі міжнародну премію за розвиток толерантності
Фото: предоставлено пресс-службой

11-12 березня у швейцарському Давосі пройшов п'ятий Всесвітній комунікаційний форум (World Communication Forum).

World Communication Forum Davos є майданчиком, де не тільки обговорюють, а й формують ключові тренди комунікацій, які визначають майбутнє індустрії. Серед експертів цьогорічного Форуму - представники Siemens, WWF (Фонд дикої природи), Transparency International, CERN, Leroy Merlin, Gedeon Richter, Royal Philips Electronics, Reserve Bank of India, Larsen & Toubro і низки інших провідних світових компаній і організацій. Серед активних учасників форуму - відомий меценат, народний депутат України Олександр Фельдман.

"Україна переживає складний період, і я всім серцем підтримую свою країну, - заявив депутат. - Останні події в Україні показали, наскільки важлива правильна комунікація і як гостро в сучасному суспільстві стоять питання толерантності".

Міжнародний благодійний фонд Олександра Фельдмана виступив ініціатором панельної дискусії "Комунікативні цінності, етика і толерантність: КСВ, бізнес і суспільство".

У рамках форуму також анонсована міжнародна премія Олександра Фельдмана "Толерантність в ім'я майбутнього". Нагорода покликана стимулювати розвиток толерантності у всьому світі.

Її володарями стануть ті, хто зробив найбільший внесок у комунікацію цінностей взаємоповаги та терпимості в суспільстві. Вперше таку премію вручать на Форумі в Давосі 2015 року. Переможця, який зробив найбільший внесок у розвиток толерантності у світі, визначить Наглядова рада Форуму.

"Уміння вирішувати проблеми в діалозі - це відмінна риса сучасної культури, ознака толерантності, - прокоментував подію Фельдман. - Благодійний фонд, засновником якого я є, завжди підтримував розвиток толерантності в Україні та світі. І зараз ця робота виходить на новий рівень".

Нагадаємо, World Communication Forum Davos (WCFDavos) - це глобальна майданчик для пошуку ефективних рішень у сфері комунікацій. Подія проводиться з 2010 року і проходить там само, де й Всесвітній економічний форум, безпосередньо після нього. WCFDavos щорічно збирає більш ніж 3000 фахівців у сфері комунікацій з усього світу. У Форумі беруть участь представники 42 країн із 5 континентів. У координаційний комітет входять 29 експертів із 20 країн.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram