ГоловнаПолітика

Льовочкін не потрапив до списку чиновників, які повинні пройти люстрацію, оскільки про нього тільки ширяться чутки, - Соболєв

За список ще має проголосувати парламент

Льовочкін не потрапив до списку чиновників, які повинні пройти люстрацію, оскільки про нього тільки ширяться чутки, - Соболєв
Фото: стоп-кадр tvi

Екс-голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін не потрапив до списку чиновників, щодо яких буде застосована люстрація, оскільки про нього тільки ширяться чутки.

Про це на прес-конференції повідомив голова Люстраційного комітету Єгор Соболєв, відповідаючи на запитання, чому список чиновників, які люструватимуть, такий короткий і чому в ньому немає екс-голови АП, повідомляє кореспондент LB.ua.

При цьому Соболєв зазначив, що сьогодні тривають дискусії про те, чи повинен бути в цьому списку Льовочкін, оскільки його участь у розгоні мітингу в ніч проти 30 листопада не доведено.

"Сьогодні немає достовірної інформації, є тільки набір чуток", - додав він. При цьому Соболєв зазначив, що можна зробити величезний список чиновників, але це не означає, що парламент проголосує його.

Люстрація, на думку голови комітету, повинна відбуватися поступово.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram