ГоловнаПолітика

Клінчаєву оголошено підозру у поваленні конституційного ладу

У СБУ є інформація про те, що Клінчаєв планував захоплення Луганського обласного Управління СБУ, МВС і Держказначейства.

Клінчаєву оголошено підозру у поваленні конституційного ладу
Арсен Клинчаев

Арсену Клінчаєву оголошено підозру у вчиненні дій, спрямованих на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу, організації масових заворушень, а також захопленні державних будівель.

Про це повідомляє прес-центр Служби безпеки України.

"Клінчаєву оголошено підозру у скоєнні злочинів, які розслідуються в рамках кримінального провадження, порушеного за ознаками вчинення злочинів, передбачених: ч.1 ст. 109 (дії, спрямовані на насильницьку зміну чи повалення конституційного ладу або на захоплення державної влади), ч.1 ст. 294 (організація масових заворушень),  ч.1 ст. 338 (наруга над державними символами) та ст. 341 (захоплення державних або громадських будівель чи споруд)", - йдеться в заяві прес-служби.

У відомстві також зазначили, що у СБУ є інформація про те, що Клінчаєв разом з групою з 500 бойовиків планував захоплення Луганського обласного Управління СБУ, МВС і Держказначейства. Кожному учаснику захоплення обіцяли заплатити по 150$.

Нагадаємо, Арсена Клінчаєва затримали 11 березня в Луганську.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram