ГоловнаПолітика

Голова КМДА Бондаренко: барикади в Києві пора прибирати

Із цим погоджуються і революціонери, і водії, зазначає Бондаренко

Голова КМДА Бондаренко: барикади в Києві пора прибирати
Фото: http://novostey.com

Деякі барикади в центральній частині столиці треба прибрати, вважає новопризначений голова Київської міської державної адміністрації (КМДА) Володимир Бондаренко.

"Перш за все, треба привести Київ хоча б до настання справжніх весняних днів в елементарний порядок. Деякі барикади, ну, очевидно, сьогодні не потрібні, їх треба прибрати, і з цим згодні і революціонери, і тим більше водії", - заявив Бондаренко, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Він також вважає, що для звільнення будівлі мерії на Хрещатику, 36 від учасників протесту доведеться докласти деяких зусиль, а на сам ремонт приміщень потрібно близько двох місяців.

"У Києві сьогодні сконцентровано велику кількість людей: там є порядні і абсолютно нормальні, так звані "сотні самооборони", які й сьогодні виконують свої функції, але є й мародери, які крутяться там десь паралельно і видають себе за тих, хто зробив цю революцію", - пояснив В.Бондаренко.

"Але це все накип, який відійде. Там були сотні тисяч шляхетних людей, які боролися за Україну, і їм необхідно віддати шану. Треба порадитися з громадою, де і яким чином увічнити цей подвиг - можливо, закласти алею героїв або меморіальний комплекс", - зазначив він.

Нагадаємо, напередодні виконувач обов'язків президента України, голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав указ про призначення Володимира Бондаренка головою Київської міської державної адміністрації.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram