ГоловнаПолітика

Росія продовжує стягувати війська і техніку до Криму

Продовжується блокування поромної переправи "Крим"

Росія продовжує стягувати війська і техніку до Криму
Фото: http://www.novayagazeta.ru

Росія продовжує стягувати війська і техніку до Криму. Про це повідомили у Відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Державної прикордонної служби України.

Так, за інформацією прикордонників, з боку російських агресорів продовжується блокування поромної переправи "Крим". Всього в пункті пропуску перебувають до 100 озброєних військовослужбовців Росії і 50 осіб так званої "самооборони".

Згідно з повідомленням, техніка та матеріальні засоби доправляються десантними кораблями Чорноморського флоту Росії. У бухті "Козача" з двох кораблів вивантажили спочатку 18 вантажних автомобілів "Урал" і "КамАЗ" з продовольством, а згодом 17 автомобілів "КамАЗ" і 1 БТР, поінформували в прикордонній службі України.

Також повідомляється, що застосовуючи фізичну силу, вони роблять неможливим здійснення належного прикордонного та інших видів контролю. За минулу добу в пункті пропуску "Крим" російські військові сприяли прориву через кордон фактично двох армійських колон.

"Вони відтіснили представників усіх контрольних служб, а через деякий час спочатку через кордон прорвалося 15 автомобілів "КамАЗ" без номерів, серед яких також був один паливозаправник, і машина зв'язку. Незабаром таким способом самі російські військові пропустили ще 10 "КамАЗів", 6 "Уралів" і карету швидкої допомоги", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські військовослужбовці штурмом захопили відділ прикордонної служби "Щолкіно" (АР Крим) і, погрожуючи зброєю, вигнали сім'ї прикордонників на вулицю.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram