ГоловнаПолітика

Для кримського референдуму надрукують більш ніж 2,2 млн бюлетенів

Кримський виборчком планує організувати відеоспостереження

Для кримського референдуму надрукують більш ніж 2,2 млн бюлетенів
Фото: Стоп-кадр видео, @nomoreanry

Виборча комісія автономії ухвалила рішення надрукувати 2,2 мільйона бюлетенів для проведення всекримського референдуму про статус Криму.

Про це 7 березня журналістів повідомив голова Комісії Автономної Республіки Крим з проведення загальнокримського референдуму Михайло Малишев, повідомляє прес-служба ВР Криму.

Наступної неділі в Криму відкриють двері майже 1250 виборчих дільниць.

"Києву не вдасться зірвати референдум у Криму, він відбудеться, як і заплановано - 16 березня", - заявляє Верховна Рада автономії з посиланням на голову Комісії з проведення референдуму Михайла Малишева.

Також 16 березня на виборчих дільницях хочуть установити веб-камери.

"У нас є бажання і напрацювання встановити веб-камери на виборчих дільницях. Вони можуть зіграти величезну роль під час проведення голосування, і якщо технічно це буде можливо, то веб-камери, безумовно, будуть установлені", - сказав Малишев.

Нагадаємо, референдум про статус Криму, згідно з рішенням парламенту автономної республіки, пройде 16 березня 2014. На плебісцит винесуть два питання: "Ви за возз'єднання Криму з Росією на правах суб'єкта Російської Федерації?" і "Ви за відновлення дії Конституції Республіки Крим 1992 року і за статус Криму як частини України?"

У референдумі також братиме участь Севастополь, який не входить до складу Криму як місто державного значення. Севастопольські депутати проголосували за проведення референдуму про приєднання до Росії.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram