ГоловнаПолітика

Могильов нагадав кримським сепаратистам, що вони обиралися до влади від ПР

Головний "регіонал" Криму засудив захоплення офісу партії

Могильов нагадав кримським сепаратистам, що вони обиралися до влади від ПР
Фото: Макс Левин

Глава Кримської республіканської організації Партії регіонів Анатолій Могильов засудив захоплення офісу ПР у Сімферополі і нагадав представникам нової влади, що вони обиралися від цієї партії.

Про це йдеться в заяві Могильова.

"Звертаюся до керівництва Ради Міністрів і парламенту Криму: ви взяли на себе всю повноту відповідальності за ситуацію в автономії, за життя кримчан. Будь-які конфлікти необхідно вирішувати тільки мирним шляхом. Не можна піддавати ризику мир у Криму, який такими величезними зусиллями весь цей час зберігали кримчани, наші партійці, громадськість. Хочу нагадати, ви обиралися у владу від Партії регіонів", - зазначив він.

Могильов наголосив, що в нинішній ситуації абсолютно неприйнятне порушення правопорядку в Криму на догоду будь-яким інтересам: "Партійна будівля до всього іншого є приватною власністю і стоїть на сигналізації. Коли офіс захопили, на місце виїхала група. Однак у журналі реєстрації було записано, що виклик хибний. Як це розцінювати? Правоохоронні органи в змозі забезпечити захист чи ні? Що думати кримчанам? Що в будь-який момент може бути захоплена будь-яка інша будівля, приміщення чи будинок?"

Могильов підкреслив, що головне - не допустити кровопролиття і зробити все можливе, щоб зберегти мир і стабільність у Криму.

Він закликав усіх членів Партії регіонів зберігати спокій і виваженість: "Сьогоднішнім днем життя не закінчується. Попереду багато подій, які розставлять все на свої місця і покажуть, хто пройшов випробування часом і совістю, а хто не зміг. Я виконуватиму функції керівника Партії регіонів у Криму".

Нагадаємо, в Сімферополі минулої ночі захопили головний штаб Кримського відділення Партії регіонів на вул. Шполянській.

Опитування
Как Украине стоит поступить с Крымом, если тот отсоединится?
Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram