ГоловнаПолітика

Кримські депутати 6 березня відвідають Москву

Про присутність Сергія Аксьонова в делегації не повідомляється

Кримські депутати 6 березня відвідають Москву
Фото: rada.crimea.ua

Кримська делегація на чолі з головою Верховної Ради АРК Володимиром Константиновим 6-8 березня відвідає Москву.

Про це повідомили в прес-службі Верховної Ради АРК.

"У Росії немає жодної байдужої людини до тих подій, які відбуваються сьогодні в Україні, Криму. Ми встановили серйозний діалог з нашими російськими колегами. Я хочу подякувати їм за ту участь, яку вони взяли, за їх реакцію на наші звернення", - розповів Константинов журналістам у Сімферополі.

За його словами, планується обговорити гуманітарні, енергетичні питання, питання забезпечення ліками і продовольством, а також майбутній курортний сезон.

"Робота щодо фінансової підтримки з боку регіонів Російської Федерації вже проводиться. Президія Верховної Ради Криму сьогодні ухвалила рішення щодо впорядкування проходження фінансових коштів. Всі регіони Російської Федерації готові надати нам допомогу", - додав голова ВР Криму.

Константинов також пообіцяв, що питання виплати пенсій, зарплат і соціальних виплат, які найбільше турбують кримчан, будуть вирішені.

"Найголовніше, щоб нам ніхто не заважав різними мобілізаціями", - додав спікер.

До складу делегації увійдуть заступник глави парламенту автономії Сергій Цеков, члени Президії ВР АРК Костянтин Бахарєв, Володимир Кличников.

Водночас про присутність Сергія Аксьонова в делегації не повідомляють.

Нагадаємо, 4 березня Окружний адміністративний суд Києва визнав незаконним рішення Верховної Ради Криму про призначення Сергія Аксьонова головою Ради міністрів автономії і проведення референдуму з питання розширення повноважень АР Крим.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram