ГоловнаПолітика

Погоджувальна рада у Раді вібудеться без участі преси

Депутатів позбавили можливості піаритися

Погоджувальна рада у Раді вібудеться без участі преси
Фото: Макс Левин

Погоджувальна рада у Верховній Раді у понеділок, 3 березня, відбудеться в закритому режимі.

"Участь преси не передбачена. З урахуванням цього, а також з урахуванням цілодобової роботи прес-центру в парламенті, просимо журналістів, акредитованих на засідання погоджувальної ради, приходити в кулуари 2-го поверху будівлі парламенту", - повідомляє прес-служба Верховної Ради.

Як повідомляли, 2 березня засідання парламенту проходило в закритому режимі.

Депутати ухвалили три документи. У першому ВР "від імені народу України" висловила "повну солідарність і підтримку" Збройним Силам "від міністра до рядового".

У другому парламент вказує, що Україна є суверенною державою, і називає неприпустимим будь-яке втручання у внутрішні справи країни. Депутати закликали президента Росії Володимира Путіна "не допустити введення Збройних сил РФ на територію України" і підкреслили, що війська Чорноморського флоту РФ повинні негайно повернутися в місця дислокації.

Третьою постановою Верховна рада "у зв'язку з військовими діями Російської Федерації проти України" закликала країни-гаранти безпеки України США, Великобританію, Росію і міжнародні організації забезпечити територіальну цілісність країни.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram