ГоловнаПолітика

У Сімферополь в'їхали БТРи, вузли зв'язку "Укртелекому" заблоковані

Аеропорт "Сімферополь" тимчасово не приймає літаки з Києва

Колона бронетранспортерів в'їхала в Сімферополь.

Про це повідомляє кореспондент "5 каналу" Інна Неродик в твіттері.

"Колона БТР вже на території Сімферополя. Як тільки бачать камеру, кричать: "Не знімай!", а інший кричить "Забери у нього камеру", - написала Неродик.

У свою чергу директор з комунікації компанії СКМ, якій належить "Укртелеком", Наталія Ємченко повідомила, що "Укртелеком" втратив зв'язок зі своїм Кримським відділенням.

"Причина - вузли зв'язку блокували невідомі. Компанія втратила технічну можливість забезпечувати зв'язок між півостровом і рештою України, а також зв'язок на самому півострові. Мені залишається тільки звернутися із закликом до всіх, кого це може стосуватися: від телефонного зв'язку може залежати життя людей (екстрена медична допомога, робота пожежних). Не знищуйте зв'язок", - написала вона в "Фейсбуці".

Крім того, головний редактор телекомпанії "Крим" Шевкет Ганієв повідомив, що цю державну телерадіомовну компанію захопили озброєні люди.

Крім того, аеропорт "Сімферополь" тимчасово не приймає літаки з Києва, мотивуючи це "закритим повітряним простором". Рейс з Києва PS0061 "Міжнародних авіаліній України" з аеропорту "Бориспіль" затримується вже більше, ніж на годину, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"У зв'язку з закритим повітряним простором над аеропортом Сімферополя рейс з Києва затримується на годину", - повідомив співробітник аеропорту.

В інші напрямки по Україні літаки з "Борисполя" вилітають без проблем. По гучному зв'язку в аеропорту повідомляють, що рейс затримується у зв'язку з "режимом роботи аеропорту "Сімферополь".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram