ГоловнаПолітика

Біля Сімферополя помітили БТРи

Військові сказали ДАІ, що в них навчання

Колона із семи бронетранспортерів без розпізнавальних знаків зупинилася біля с. Укромне (АР Крим), після чого розвернулася і рушила геть від Сімферополя.

Фото: www.0652.ua

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" з посиланням на очевидців.

"БТРи зупинилися біля поста ДАІ. Повідомили, що в них планові навчання. Після спілкування з ДАІшниками вони розвернулися і рушили у зворотному напрямку", - розповів очевидець з місця події.

Кримський журналіст Олег Крючков написав у "Фейсбуці", що БТРи російські, їх сім. "З Укромного виїхали, заїхали на російську базу в Гвардійському", - повідомив він.

Окрім того, як повідомляють Українські Новини, у Севастополі формують групу добровольців для підтримки правопорядку в Сімферополі.

У повідомленні координаторів сказано, що збір охочих відбувається на площі Нахімова. Для поїздки організують автобуси. Координатори просять відгукнутися тільки чоловіків.

"Головна мета жителів Криму - організувати нормальну роботу Кримського парламенту. Планується доленосне засідання парламенту АРК. Від нього, можливо, буде залежати і доля Севастополя", - йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram