ГоловнаПолітика

Нардеп закликає депутатів південного сходу не допускати сутичок у регіонах

Завдання чиновників - "остудити гарячі голови", говорить нардеп

Нардеп закликає депутатів південного сходу не допускати сутичок у регіонах
Фото: tvoye.tv

Депутат Верховної Ради України Олександр Дубовой вважає, що зараз перед політиками України стоїть одне з найголовніших завдань - не допустити сепаратизму в південно-східних областях і в Криму, зберегти цілісність і неподільність держави.

"Ми всі бачимо, що окремі політичні сили і радикально налаштовані громадяни зараз, незважаючи на трагічні події в Україні, продовжують розпалювати міжетнічну й національну ворожнечу, продовжують закликати до розколу України, приєднання її суверенних територій до інших держав. Цього допустити не можна! Зараз від кожного з нас залежить мир і спокій в країні. Треба негайно припинити всі випади в бік жителів Сходу України. А громадянам у Криму, Одесі, Харкові - припинити волати про допомогу до інших держав. Нашій країні легко далася незалежність, але за свободу і неподільність ми вже заплатили ціною життів Небесної сотні. Зараз потрібен мир. Занадто багато роботи попереду. Немає часу на з'ясування стосунків і ворожнечу", - заявив народний депутат Олександр Дубовой.

Також він назвав неприйнятним протистояння в Одесі прихильників "Русского мира" і євромайданівців, а також активну участь у ньому місцевих депутатів усіх рівнів.

"Вас обрали люди для захисту інтересів місцевих громад. Але в умовах сьогоднішнього дня ваше головне завдання - це пояснити громадянам, що держава сильніша тоді, коли вона цілісна, коли на її вулицях спокійно. Зараз як ніколи необхідно остудити "гарячі голови" і не допустити сутичок на національному та етичному ґрунті. Це і є завдання депутатів усіх рівнів", - сказав Дубовой, звертаючись до депутатів місцевих рад Одеської області і Одеської міської ради.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram