ГоловнаПолітика

Для стабілізації ситуації необхідний новий міжнародний Меморандум, - Семиноженко

На думку експерта, формування уряду сьогодні, швидше за все, не відбудеться

Для стабілізації ситуації необхідний новий міжнародний Меморандум, - Семиноженко
Фото: www.segodnya.ua

Сьогоднішня ситуація з формуванням уряду, швидше за все, не закінчиться, проблеми стабільності тільки заганяються вглиб, звідки можуть вирватися з ще більшою силою. Таку думку озвучив глава суспільно-політичного об'єднання "Український форум" Володимир Семиноженко.

"Угоду, підписану 21 лютого, вже можна забути, хоча б тому, що поза політикою зараз один із підписантів", - заявив Семиноженко.

На його думку, зараз для стабілізації політичної та економічної ситуації необхідний новий міжнародний Меморандум всіх нинішніх політичних гравців на більш високому рівні. У тому числі до нього мають приєднатися і учасники Будапештської угоди (РФ, Великобританія, США), а також Брюссель. Семиноженко також акцентує, що документ повинен гарантувати розвиток конституційної реформи, стабілізацію ситуації в країні, економічну допомогу всіх учасників і мораторій на будь-які геополітичні кроки.

"Одночасно цивільним силам потрібно зібратися та сформулювати загальнонаціональний порядок денний на найближчу перспективу", - висловив упевненість глава суспільно-політичного об'єднання "Український форум".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram