ГоловнаПолітика

"Бориспіль" просить силовиків запобігти спробам захопити його адмінбудівлі

В аеропорту просять забезпечити можливість нормального функціонування аеропорту

"Бориспіль" просить силовиків запобігти спробам захопити його адмінбудівлі
Фото: www.mtu.gov.ua

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (Київська область) просить голів Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ не допустити несанкціонованого захоплення адміністративних будівель.

Про це повідомила прес-служба аеропорту.

"У зв'язку з активними несанкціонованими спробами дестабілізації роботи державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" звертаємося до Вас із проханням узяти під особистий контроль ситуацію в аеропорту і не допустити зупинки функціонування підприємства", - йдеться в офіційному зверненні "Борисполя", адресованому головам МВС і СБУ, а так само генеральному прокуророві.

"Бориспіль" заявляє, що за останні три дні групи невідомих осіб спробували захопити адміністративні будівлі аеропорту, щоб перешкодити нормальній роботі підприємства.

В аеропорту просять забезпечити можливість нормального функціонування аеропорту, наголошуючи, що від роботи підприємства залежить транспортне сполучення і всередині, і за межами України.

Нагадаємо, раніше позафракційний депутат Сергій Міщенко на засіданні погоджувальної ради у Верховній Раді запропонував усунути Олексія Кочанова від керівництва "Борисполем", мотивувавши це тим, що сім'я Віктора Януковича, за його даними, вивозить цінності через аеропорт.

24 лютого аеропорт "Бориспіль" звернувся до депутатів з проханням не створювати приводів для дезорганізації діяльності аеропорту.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram