ГоловнаПолітика

Макеєнко збирає комунальників на масштабну толоку

Долю барикад вирішить Майдан

Макеєнко збирає комунальників на масштабну толоку
Фото: EPA/UPG

Голова Київської міськдержадміністрації Володимир Макеєнко підтримує ініціативу мешканців міста про проведення загальноміської толоки вранці в суботу, 1 березня, однак про розбирання барикад у центрі столиці не йдеться.

Про це повідомляє прес-служба КМДА.

Зокрема, Макеєнко доручив залучити до прибирання всі міські комунальні служби і техніку, а також надати необхідний інвентар.

"Я впевнений, що кожен із нас зробить усе можливе, щоб наша столиця була чистою й охайною. І всі разом ми можемо швидко навести лад у Києві. Зі свого боку міська влада забезпечить громадян необхідним для цього інструментом. Відповідне доручення отримали департамент житлово-комунальної інфраструктури, департамент міського благоустрою та збереження природного середовища, департамент транспортної інфраструктури", - повідомив голова КМДА.

Водночас Макеєнко запевнив, що зараз не йдеться про розбирання барикад, які "вже стали своєрідним символом боротьби українського народу за гідне майбутнє Батьківщини".

"Коли прийде час прибирати барикади - скажуть громадяни. Саме Майдан має це вирішити, а влада прислухається до його думки", - сказав голова КМДА.

Нагадаємо, раніше Макеєнко заявив, що барикади на Майдані Незалежності в Києві розберуть, коли протестувальники будуть готові до цього.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram