ГоловнаПолітика

Дружина Симоненка каже, що "мародери" майже повністю спалили їх будинок

Ващенко стверджує, що всю інформацію про це знімають з новинних стрічок

Будь-яка інформація про вчорашнє незаконне вторгнення невідомих у будинок лідера КПУ Петра Симоненка, а пізніше й спалення будівлі, зараз знімається з інформаційних стрічок.

Про це повідомила дружина лідера КПУ Петра Симоненка Оксана Ващенко.

Вона нагадала, що вчора, 24 лютого, в селі Горенка Київської області невідомі несанкціоновано увійшли в будинок лідера КПУ Петра Симоненка, розбивши скляні двері.

"Не побачивши в будинку нічого, що могло б привернути увагу громадськості й викликати певний резонанс серед населення, люди, які увірвалися, не пустили в будинок журналістів", - підкреслила Ващенко та додала, що сьогодні новини про подію активно знімають з інформаційних стрічок.

Вона також констатувала, що нападники внесли в будинок три ящики з коктейлями Молотова, які привезли на трьох автомобілях. Коктейлі Молотова, за її словами, ці люди розставили в кожній кімнаті будинку. Ці саморобні вибухові пристрої зафіксувала оперативно-слідча група, яка прибула в будинок Симоненка.

Також Ващенко зазначила, що в результаті дій "візитерів" будинок згорів на 90%. Дружина лідера КПУ звертається до міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з вимогою розслідувати цей напад. "Зараз же мародерство і беззаконня творять ті, хто закликав до закону", - підсумувала Ващенко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram