ГоловнаПолітика

Ляшко зі сцени закликав звільнити "васильківських терористів" і сім'ю Павліченків

Депутат також пропонує заборонити Компартію

Ляшко зі сцени закликав звільнити "васильківських терористів" і сім'ю Павліченків

Нардеп Олег Ляшко, виступаючи зі сцени, згадав про політв'язнів, які досі перебувають під вартою, і зажадав звільнити їх сьогодні ж до 24:00.

Дійсно, незважаючи на те, що опозиція вже контролює ГПУ, затримані активісти Майдану досі перебувають у СІЗО. Крім того, Ляшко наголосив, що в країні є й інші політв'язні - "васильківські терористи", сім'я Павліченків та інші. Він закликав негайно звільнити їх.

Ляшко також закликав заборонити КПУ і заборонити балотуватися у ВР усім депутатам, які сиділи там протягом останніх 23 років. "Я перший готовий відмовитися балотуватися в парламент!" - пообіцяв Ляшко.

На його думку, ВР повинна завтра проголосувати за постанову про заборону виїзду з України всіх держчиновників, прокурорів, суддів, міліціонерів. Щодо Януковича, то його, заявив Ляшко, потрібно стратити.

"Якщо ми зараз не притягнемо їх до відповідальності, уся ця погань, цвіль знову повилазить. Я закликаю керівника МВС Авакова негайно розформувати "Беркут". Усі 20 його керівників повинні сісти на лаву підсудних", - заявив Ляшко. Також він зажадав сьогодні до півночі затримати полковника Завальнюка.

Слід сказати, що Майдан підтримував Олега Ляшка як нікого іншого.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram