ГоловнаПолітика

Результату переговорів з Януковичем наразі немає, - Сікорський

Міністри ЄС йдуть на зустріч із активістами Майдану

Результату переговорів з Януковичем наразі немає, - Сікорський
Фото: www.news-poland.com

Результату переговорів представників ЄС, опозиції та української влади щодо врегулювання внутрішньополітичної кризи наразі немає.

Про це за підсумками другого дня переговорів повідомив журналістів міністр закордонних справ Польщі Радослав Сікорський.

Міністри закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмайєр та Польщі Радослав Сікорський покинули будівлю Адміністрації президента в п'ятницю о 13:30, повідомляє Українська правда.

На питання, чи досягнуті якісь домовленості, Сікорський відповів: "Ні, ще немає".

Водночас Сікорський, на своїй сторінці в Twitter написав: "Прямуємо на зустріч із активістами Майдану, щоб обговорити з ними проект угоди з врегулювання кризи в Україні"

Крім того, міністр закликав сторони конфлікту в Україні пам'ятати, чим є справжній компроміс, який передбачає взаємні поступки.

"Делікатний момент у справі про вирішення кризи в Україні. Всі сторони повинні пам'ятати, що компроміс означає отримати менше, ніж 100%", - зазначив він.

Тим часом, за повідомленням джерела російського "Інтерфаксу", російський омбудсмен Володимир Лукін, посланник Путіна в Києві, відмовився підписати підсумковий документ про врегулювання кризи в Україні.

Нагадаємо, Сікорський разом з главами МЗС Німеччини та Франції другу добу проводить в Києві переговори з владою й опозицією.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram