ГоловнаПолітика

Кривдник Яценюка заплатить 100 грн штрафу

Дії кваліфіковано як дрібне хуліганство

Кривдник Яценюка заплатить 100 грн штрафу
Фото: mediaport.ua

Харків'янин, який облив зеленкою голову фракції "Батьківщина" Арсенія Яценюка, після його зустрічі з Юлією Тимошенко, повинен заплатити 100 грн штрафу.

"Проти затриманого складено протокол за ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу про адміністративні правопорушення, і Дзержинський райсуд Харкова присудив йому штраф 100 грн", - повідомили агентство "Інтерфакс-Україна" в ГУ МВС України в Харківській області.

Нагадаємо, 12 лютого Яценюка облили зеленкою. Одного чоловіка, який хлюпнув зеленкою в холі лікарні, міліція затримала. Іншому, який чекав на виході з території лікарні, вдалося втекти. Він кинув пакет із півтора десятком флаконів зеленки і пластиковою пляшкою з пульверизатором.

Затриманий виявився 32-річним раніше судимим харків'янином.

Протягом останніх півтора року представників опозиції в Харкві неодноразово обливали зеленкою: захисника Тимошенко Сергія Власенка, народного депутата Арсена Авакова, екс-голову МВС Юрія Луценка, кандидата в депутати від "Батьківщини" Олександра Кірша й інших. Як правило, якщо нападників затримували, їх засуджували до штрафу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram