ГоловнаПолітика

ПР відмовилася голосувати за прем'єра від опозиції

"Регіонали" обіцяють піти проти волі президента

ПР відмовилася голосувати за прем'єра від опозиції
Олег Царев
Фото: http://genshtab.info

Фракція Партії регіонів у Верховній Раді не буде підтримувати кандидатуру від опозиції на пост прем'єра.

Про це, як повідомляє прес-служба ПР, сказав народний депутат, заступник голови парламентської фракції Партії регіонів Олег Царьов.

"Сьогодні активно обговорюється питання переформатування Кабінету міністрів, а головне - хто може сьогодні очолити Кабмін. Перше: ми не будемо підтримувати кандидатуру від опозиції. Ми вважаємо, що є два варіанти щодо прем'єр-міністра - це або член команди, або людина, що схвалює нашу програму", - сказав депутат.

Царьов вважає, що прем'єр-міністром "має бути сильний менеджер, людина, яку сприймає суспільство і наші партнери і на заході, і на сході".

"Необхідно знайти таку людину, оскільки зараз немає часу вчитися, треба вирішувати складні питання в ситуації, що склалася... Фракція Партії регіонів звернеться до президента України, щоб він підтримав наше рішення", - підсумував Царьов.

Нагадаємо, вчора спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що пропозиція президента Віктора Януковича Арсенію Яценюку очолити уряд досі актуальна. Утім, він додав, що йдеться про коаліційний Кабмін, а не про повністю опозиційний, чого вимагає сама опозиція.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram