ГоловнаПолітика

Сьогодні опозиція проведе попереджувальний годинний страйк

Очікують, що понад 50 000 осіб приєднається до страйку

Сьогодні опозиція проведе попереджувальний годинний страйк
Фото: Макс Левин

У четвер, 13 лютого, активісти партії УДАР проведуть загальнокиївську ходу.

Учасники ходи пройдуть вулицями Богдана Хмельницького - Володимирська - Андріївський узвіз - Контрактова площа, повідомила прес-служба партії.

Збір учасників о 09:00 на вулиці Інститутська, 2.

Після цього, о 12:00, почнеться годинний попереджувальний страйк з метою захисту конституційних прав і свобод громадян України.

Партія УДАР закликає киян проявити громадянську позицію і о 12:00 провести попереджувальний страйк протягом однієї години.

За словами голови страйкового комітету міста Києва та екс-кандидата в нардепи від партії УДАР Юрія Крикунова, громадяни не порушуватимуть закон, якщо візьмуть участь у страйку.

Він також повідомив, що близько 100 малих і середніх підприємств готові приєднатися до страйку. Очікують, що понад 50 000 осіб приєднається до страйку.

Якщо вимоги людей, що вийшли на страйк, не будуть виконані, то наступним кроком буде безстроковий страйк, а мережа страйкових комітетів почне розгалужуватися.

Нагадаємо, 9 лютого лідер парламентської фракції УДАР Віталій Кличко на Майдані Незалежності під час чергового віче закликав учасників Євромайдану приєднатися до всеукраїнського страйку.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram