ГоловнаПолітика

Сьогодні Ештон і Фюле зустрінуться з українськими чиновниками

Зазначимо, що в Україні знаходиться спеціальна делегація із 12 депутатів Європарламенту

 Сьогодні Ештон і Фюле зустрінуться з українськими чиновниками
Кэтрин Эштон и Штефан Фюле
Фото: www.enpi-info.eu

Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон і комісар ЄС з розширення та політики сусідства Штефан Фюле сьогодні зустрінуться з українськими чиновниками.

Як відомо, спеціальна делегація із 12 депутатів Європарламенту перебуває з дводенним візитом в Україні. Євродепутати прилетіли вчора.

Зауважимо, що Фюле вчора зустрічався з президентом України Віктором Януковичем. Подробиць зустрічі прес-служба голови держави не розголошувала, повідомляє Радіо Свобода.

У вівторок на саміті ЄС - Росія в Брюсселі російський президент Володимир Путін розкритикував представників Євросоюзу за те, що вони політичним втручанням посилюють кризу в Україні. Путін також пообіцяв, що зміна уряду України не спричинить перегляду умов нової газової угоди з Києвом і надання Росією кредиту в розмірі 15 мільярдів доларів.

Нагадаємо, Фюле минулого тижня відвідав Київ, де зустрівся з президентом України Віктором Януковичем, опозиційними лідерами і представниками громадянського суспільства. Тоді європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства заявив про необхідність конкретних кроків для вирішення нинішньої кризи в Україні: відновити довіру людей до влади і почати всеосяжний політичний процес відновлення стабільності в країні.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram