ГоловнаПолітика

Янукович пообіцяв навести громадський лад

Президент закликав українців не йти за тими, хто закликає до насильства

Янукович пообіцяв навести громадський лад
Фото: 1tv.com.ua/uk/live

Президент України Віктор Янукович обіцяє використовувати законі методи для наведення ладу в Києві.

Про це йдеться заяві голови держави, опублікованій на сайті президента.

"Хочу зазначити, що докладу всіх зусиль, щоб забезпечити громадський порядок, захистити права мирних громадян, і буду використовувати всі правові та інші передбачені законами України методи для забезпечення громадського спокою і безпеки всіх наших співвітчизників", - наголосив Янукович.

При цьому Віктор Янукович закликав мешканців Києва "не йти за тими, хто закликає до насильства, хто прагне спровокувати розкол між державою і суспільством".

"Прошу вас не йти за тими, хто закликає до насильства, хто прагне спровокувати розкол між державою і суспільством і хоче кинути український народ у горнило масових безладів", - йдеться у зверненні президента.

"Я з розумінням ставився до вашої участі в масових акціях, висловлював готовність вислухати вашу позицію і спільно знайти шляхи вирішення існуючих протиріч, але зараз, коли мирні акції переростають у масові безпорядки, супроводжуються погромами і підпалами, застосуванням насильства, я переконаний, що такі явища несуть загрозу не тільки для громадськості Києва, а й усієї України", - наголосив Янукович.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram