ГоловнаПолітика

​Куди прямуєте, пане президенте? - Фюле про підписання Януковичем законів від 16 січня

Єврокомісар прокоментував підписання скандальних законів

​Куди прямуєте, пане президенте? - Фюле про підписання Януковичем законів від 16 січня
Фото: www.president.gov.ua

Європейський комісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле заявив, що після підписання президентом Віктором Януковичем ухвалених 16 січня Верховною Радою скандальних законів у нього залишається єдине питання - "куди прямуєте, пане президенте?".

Так Фюле прокоментував події в Україні, коли, незважаючи на жорстку критику міжнародної спільноти та заклики не обмежувати свободи українців, Янукович все-таки підписав скандальні закони, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Залишається тільки одне питання після нещодавно підписаних законів - quo vadis (лат. куди прямуєте), пане президенте?" - написав Фюле на своїй сторінці у Твіттері.

Раніше Фюле висловив стурбованість ухваленими законами авторства "регіоналів" Вадима Колесніченка та Володимира Олійника: "Дуже стурбований новими законами, які обмежують свободи і суперечать європейським прагненням та зобов'язаннями України".

Нагадаємо, у п'ятницю 17 січня стало відомо, що президент Віктор Янукович підписав ухвалені Верховною Радою 16 січня закони, в тому числі і скандальні положення авторства "регіоналів" Володимира Олійника та Вадима Колесніченка.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram