ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кличко б'є Об'єднаній опозиції у спину, - Гриценко

Опозиціонер заявив, що "УДАР" працює проти "Батьківщини".

Кличко б'є Об'єднаній опозиції у спину, - Гриценко
Фото: http://dokument.pp.ua

У 95 мажоритарному окрузі в Ірпені партія "УДАР" працює проти Об'єднаної опозиції "Батьківщина", а Віталій Кличко не тримає слово. Про це у своєму Facebook 31 жовтня пише третій номер списку "Батьківщини" Анатолій Гриценко.

"Важко вести війну на декількох фронтах. Ще важче - коли б'ють у спину. Ті, хто пообіцяв підтримувати", - пише Гриценко.

За словами опозиціонера, в 95 окрузі переміг кандидат від Об'єднаної опозиції В'ячеслав Кутовий, проте кандидат від Кличка Олександр Юраков протягом трьох днів закидає ОВК скаргами, ставлячи під сумнів протоколи з дільниць і тим самим гальмуючи роботу комісії.

"До певного часу ми мовчали. Сподівалися, що кандидат від "УДАРу" вгамується. Тим паче, що паралельно ми робимо кроки для налагодження співпраці з "УДАРом" у новій Раді... Вчора терпець урвався", - зазначив Гриценко.

За його словами, 30 жовтня на засіданні ради Об'єднаної опозиції Олександр Турчинов набрав Віталія Кличка просто в залі засідань. "Кличко вислухав і запевнив Турчинова (члени ради були свідками телефонної розмови), що "УДАР" негайно відкличе всі скарги для прискорення процесу підрахунку голосів", - пише він.

"Тільки-но я з Кутовим перевірив документи у ОВК 95 округу. За останні три дні в ОВК подано 70 скарг, із них 32 - кандидатом від "УДАРу", жодної скарги ним не відкликано. Останню скаргу кандидат від Кличка зареєстрував учора, 30 жовтня, о 23:45 - незважаючи на "тверде чоловіче слово" Віталія, яке він нам дав чотири години перед тим", - наголосив політик.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram