ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Кернес порадив Ярославському займатися водним поло

Мер Харкова вважає, що президент "Металіста" реалізує в політиці свої амбіції.

Кернес порадив Ярославському займатися водним поло
Фото: Предоставлено пресс-службой Геннадия Кернеса

Харківський міський голова Геннадій Кернес вважає, що президент футбольного клубу "Металіст" Олександр Ярославський, агітуючи за Василя Салигіна, реалізує свої амбіції.

Про це він заявив під час ефіру на місцевому 7-му телеканалі.

За словами Кернеса, Ярославський несправедливо приписав собі заслуги обласної та міської влади перед українським футболом і ФК "Металіст".

"Якщо я міський голова, займаюся міським господарством, життєзабезпеченням міста і в жодному разі не втручаюся в стратегію, як розвивати футбольний клуб "Металіст". Але ми як влада - і міська, і обласна - створили максимум умов для футбольного клубу "Металіст", для розвитку футболу і, звичайно, для уболівальників. І це заслуга не тільки однієї людини, це заслуга всього міста Харкова", - заявив він.

Також Кернес звинуватив Ярославського в тому, що, агітуючи за конкретного кандидата, він керувався не інтересами населення, а своїми власними.

"Він агітував за Салигіна, який його влаштовує, а ми агітували та підтримували Анатолія Денисенка, який не мене влаштовує або Михайла Добкіна, а який повинен влаштовувати місто Харків і виборця. Ось суперечність. І якщо Денисенко набрав майже 37 тисяч голосів, то Салигін - 9. Ось рівень довіри до тих позицій, які висловлювали влада і команда, і до тих позицій, які висловлювала група людей в особі одного й другого", - заявив Геннадій Кернес.

Підсумовуючи, харківський міський голова порадив президентові футбольного клубу "Металіст" Олександру Ярославському "займатися футболом чи водним поло, а не політикою".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram