ГоловнаПолітика

Янукович хоче, щоб нова Рада швидше запрацювала

Президент закликав до виправлення вад, зафіксованих на виборах

Янукович хоче, щоб нова Рада швидше запрацювала
Фото: president.gov.ua

Президент України Віктор Янукович закликав виправити на рівні виборчого законодавства вади, зафіксовані під час виборів.

Про це повідомляє офіційний сайт Президента.

Він також висловив сподівання, що парламент негайно перейде від виборчої риторики до робочого процесу і швидко сформує свої робочі структури, розглянувши низку невідкладних законопроектів, на які вже давно чекає суспільство.

"Я очікую від нової Верховної Ради співпраці в напрямку модернізації, економічного розвитку та демократичних перетворень нашої держави", - заявив він.

"Я закликаю новообрану Верховну Раду до конструктивної та продуктивної співпраці задля успішного майбутнього країни. Адже наша спільна мета - працювати на користь держави і людей", - додав він.

Янукович подякував усім, хто голосував на виборах і організовував їх.

"Хочу окремо подякувати міжнародним спостерігачам, які допомагають нашій країні просуватися шляхом демократичних змін. Усі вади, які були зафіксовані, мають бути виправлені на рівні виборчого законодавства. Ми повинні не допустити їх повторення в майбутньому", - сказав Янукович.

Нагадаємо, прем'єр Микола Азаров вважає критичні оцінки виборів з боку міжнародних спостерігачів необ'єктивними.

Водночас з найбільш жорсткою критикою українських виборів виступили європейські спостерігачі. На думку представників ОБСЄ і ПАРЄ, "деякі аспекти кампанії стали кроком назад порівняно з останніми виборами".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram