ГоловнаПолітика

"Свобода" пікетує магазини Гереги

Тягнибок каже, що це політичний тиск.

"Свобода" пікетує магазини Гереги
Фото: Макс Левин

Лідер партії ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив про початок довгострокового пікетування мережі магазинів "Епіцентр".

"Це політичний тиск, ми про це вже вчора заявляли. І сьогодні в усіх областях України, без винятку, активісти "Свободи" починають довгострокову акцію пікетування "Епіцентрів". Ми поінформуємо громадськість України, що в таких магазинах, у таких супермаркетах не потрібно купувати товари, оскільки їх власники - фальсифікатори та порушники українського законодавства", - сказав Тягнибок, інформує "ЛігаБізнесІнформ".

Тягнибок зазначив, що такий тиск допоможе "Свободі" досягти своєї мети. "А наша мета - чесна, справедлива, демократична, цивілізована європейська держава", - додав він.

Нагадаємо, "свободівець" Андрій Іллєнко заявив про свою перемогу на окрузі №215, якому програла самовисуванець Галина Герега. За заявами "Свободи", Герега всіма силами намагалася сфальсифікувати вибори на свою користь.

Кандидат у депутати Верховної Ради Галина Герега, яка балотується по одномандатному округу №215 у Києві, де переможцем визнано "свободівця" Андрія Іллєнка, ініціює збори окружної комісії для чергового перерахунку голосів.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram