ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

"Батьківщина" підозрює львівського губернатора у фальсифікаціях

Опозиційні партії вимагають припинити тиск на голів райадміністрацій.

"Батьківщина" підозрює львівського губернатора у фальсифікаціях
Михаил Костюк
Фото: news2000.com.ua

Партія "Батьківщина" звинувачує губернатора Львівської області Михайла Костюка в сприянні фальсифікаціям результатів виборів в області на користь Партії регіонів.

Про це сказано в повідомленні львівського обласного штабу партії.

За інформацією штабу, до його звинувачення приєднується і партія "Свобода".

"Керівники райдержадміністрацій Львівщини отримали вказівки від голови Львівської обласної державної адміністрації (Михайла Костюка) сфальсифікувати результати підрахунку голосів в області на користь Партії регіонів до 5%", - сказано в повідомленні.

За даними керівника штабу Степана Кубіва, в окрузі №122 у Львівській області в 37 дільничних виборчих комісіях кількість тих, хто проголосував за ПР, несподівано зросла з 601 до 1439.

"Батьківщина" і "Свобода" звертаються до Михайла Костюка з вимогою припинити тиск на голів райдержадміністрацій", - сказано в повідомленні.

Також ці партії просять голів окружних виборчих комісій і дільничних виборчих комісій не спотворювати волевиявлення народу і нагадують, що за фальсифікацію результатів виборів кожен причетний несе кримінальну відповідальність згідно з чинним законодавством.

Нагадаємо, представник партії "Свобода" Олександр Аронець заявив, що вночі на окрузі №223 у Києві сфальсифікували вибори.

Варто також зазначити, вчора Олег Тягнибок заявив, що партія ВО "Свобода" буде пікетувати магазини "Епіцентр" і квартири членів ОВК №223, де балотуються кандидати Віктор Пилипишин та Юрій Левченко.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram