ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Округ 215. В окрузі закінчується підрахунок голосів

На сайт ЦВК вносять дані з 244 дільниці округу.

В окружній комісії 215 округу в Києві кореспондентів LB.ua повідомили, що члени комісії готуються вночі підписати останній протокол з уточненими даними зі спірної дільниці.

Наразі, як повідомляє кореспондент LB.ua, у комісії триває перерахунок голосів з 271 дільниці. Деякі члени комісії стверджують, що вони не підписували протоколу з цієї дільниці. Через це результати, зафіксовані в ньому, слід уточнити.

Окрім того, частина окружної комісії від Галини Гереги, повернувшись після 7-годинної відсутності, вимагала перерахувати голоси з дільниці 244. Заявили, що не бачили перерахунку, який відбувся вдень, - "пішли спати". Удень голоси із цієї дільниці вже перераховували, оскільки виявили підроблений протокол, але деякі члени комісії ховалися в іншій кімнаті.

Після цього буде голосування членів ОВК з приводу загальних результатів округу.

Наразі на сайті ЦВК висить інформація про опрацювання 98.73%, кандидат від ВО "Свобода" Андрій Іллєнко лідирує з невеликою перевагою.

Кореспондент повідомляє, що навколо залу, де сидять члени комісії, багато міліції, в будівлі розбито вікно. Тим часом охоронців з "Епіцентру" біля будівлі немає, вони поїхали.

Нагадаємо, LB.ua здійснює пряму трансляцію з ОВК 215 округу.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram