ГоловнаПолітика
Спецтема
Парламентские выборы

Український посол у Білорусі проходить до парламенту

"Регіонал" Тихонов випереджає свого головного конкурента на 40%.

Український посол у Білорусі проходить до парламенту
Фото: oblrada.lg.ua

Посол України в Білорусі, кандидат від Партії регіонів Віктор Тихонов переміг на виборах в окрузі №113 (Луганська область).

Згідно з даними на сайті Центральної виборчої комісії, Тихонов набрав 60,18% голосів виборців за результатами підрахунку 94,58% оброблених протоколів дільничних комісій.

Найближчий його конкурент, кандидат від Комуністичної партії Володимир Юнік, набрав 20,07% голосів. Третє місце - у кандидата від "Батьківщини" Миколи Слєпцова, його підтримали 7,22% виборців округу.

Нагадаємо, з серпня 2011 року Тихонов працює послом України в Білорусі. З березня 2010 року по червень 2011-го Тихонов обіймав посаду віце-прем'єра, міністра ЖКГ.

У лютому 2012 року

з'явилося повідомлення, що Тихонов передчасно почав агітаційну кампанію в Луганській області.

"Зловживаючи службовим становищем, використовуючи у власних цілях адмінресурс і бюджетні кошти, відвідав нещодавно місто Старобільського Луганській області", - йшлося в заяві "Спільна справа". Там він "узяв участь в урочистостях, присвячених Дню захисника Вітчизни, розповів, скільки корисного робить для старобільчан, роздав подарунки і навіть пообіцяв змінити маршрут міжнародного потяга "Луганськ-Москва", щоб він не обходив Старобільськ".

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram