ГоловнаПолітика

Тимошенко відмовили в закритті справи щодо ЄЕСУ

Заяву екс-прем'єра про закриття кримінальної справи у зв'язку з відсутністю складу злочину розглянуто.

Тимошенко відмовили в закритті справи щодо ЄЕСУ

Екс-прем'єр-міністру України Юлії Тимошенко відмовили в задоволенні заяви про закриття кримінальної справи щодо державних гарантій за зобов'язаннями корпорації "Єдині енергетичні системи України" перед Міністерством оборони Російської Федерації.

Про це кореспонденту УНІАН повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Заяву Тимошенко про закриття кримінальної справи у зв'язку з відсутністю складу злочину розглянуто. У її задоволенні відмовлено", - повідомило джерело.

Нагадаємо, 23 жовтня адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк заявив, що його підзахисна звернулася з письмовою заявою до Служби безпеки України з проханням закрити кримінальну справу про нібито існуючі державні гарантії за зобов'язаннями корпорації "Єдині енергетичні системи України" перед Міністерством оборони Російської Федерації у зв'язку з відсутністю складу злочину.

Як відомо, 22 жовтня Апеляційний господарський суд Києва призупинив провадження щодо розгляду апеляції про виплату українським урядом боргу корпорації ЄЕСУ перед Міністерством оборони Російської Федерації у зв'язку з розслідуванням СБУ аналогічної кримінальної справи.

Читайте головні новини LB.ua в соціальних мережах Facebook, Twitter і Telegram